Dit kan ik voor je betekenen

Je bent op zoek naar inspirerende, informatieve pedagogische content.
Je wilt opvoeders meenemen in de wereld van het kind of het opvoeden.

Hieronder zie je waar ik het meest voor wordt gevraagd. Ik ga graag met je in gesprek om te bekijken wat ik voor je kan betekenen.

“Ik voel me beter in staat in te spelen op het gedrag van dit kind. Ik begrijp nu beter waar het vandaan komt. Het lijkt wel alsof zij dat ook voelt. De bijeenkomst van Barbara was heel inspirerend. Ze heeft veel ervaring vanuit de praktijk dat merk je. Dat helpt enorm.”
“Wat een eye-openers! Met veel kennis, enthousiasme en humor nam Barbara ons mee door de speelleeromgeving van onze locatie. Ze vertelde meer over de manier waarop kinderen tot spel komen en hoe de ontwikkeling verloopt. Jeetje wat maken we het hen af en toe moeilijk door alles maar aan te bieden. Dank je wel!”

Workshop of bijeenkomst op maat

Je bent op zoek naar inspiratie & informatie

In een inspirerende, interactieve bijeenkomst van maximaal 2,5 – 3 uur staat een onderwerp op maat centraal. Je krijgt meer informatie en gaat samen aan de slag. Je verlaat de workshop energiek, vol ideeën en wil meteen aan de slag.

Training

Je bent op zoek naar inspiratie, informatie & verdieping

In een inspirerende, interactieve training van minimaal 2 dagdelen staat een onderwerp op maat centraal. Je krijgt meer informatie, gaat samen aan de slag en gaat op zoek naar verdieping. Je verlaat de training energiek, vol inspiratie & wil in de praktijk aan de slag. Na deelname ontvang je hier een bewijs van.

Opdrachtgevers van Vaardig in Opvoeden